Facebook Page View

Η Agrology

Hero Image

Ποιοι είμαστε

Η AGROLOGY αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, τυποποίηση και διανομή Προϊόντων Θρέψης και Φυτοπροστασίας στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.

Από το 1982 μέχρι σήμερα, η AGROLOGY ορίζει την πορεία της βασιζόμενη στο επιχειρηματικό της όραμα “Ανάπτυξη με Πάθος και Υπευθυνότητα”, θέτοντας ως κυρίαρχο άξονα της λειτουργίας της, τις συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογία και τις υποδομές στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας. Δείτε την ιστορία μας.

Στόχος μας

Με στόχο την καινοτομία και εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία, η AGROLOGY αναπτύσσει διαρκώς νέες εξελιγμένες τεχνολογίες και διαφοροποιημένα προϊόντα. Κάθε νέα φόρμουλα εφαρμόζεται σε διαφορετικές καλλιέργειες και κλιματικές συνθήκες σε κάθε χώρα όπου δραστηριοποιείται, προσδίδοντας αγρονομική υπεραξία στα προϊόντα της.

Τι κάνουμε – Με γνώμονα τον παραγωγό

Σε συνεργασία με έγκυρα Ερευνητικά Κέντρα και με πολυεθνικούς ομίλους σε όλες τις χώρες λειτουργίας της, η Agrology δεσμεύεται στην ανάπτυξη premium προϊόντων με έμπρακτη αποτελεσματικότητα τόσο στο εργαστήριο όσο και στον αγρό.

Παράλληλα, επενδύοντας διαρκώς στις διαχρονικές σχέσεις με τους εμπορικούς της συνεργάτες, παραμένει κοντά στον  παραγωγό και τις ανάγκες του και αναλαμβάνει την αξιοποίηση κάθε μέσου για να προσφέρει σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις.

Τι κάνουμε – Με γνώμονα την εταιρική υπευθυνότητα

Αντιλαμβανόμενη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο ο παραγωγός όσο και ο κλάδος διεθνώς, η Agrology

  • επενδύει στη γνώση και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της
  • λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες της και το περιβάλλον
  • διασφαλίζει την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων και υπηρεσιών της
  • προωθεί την ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών
  • ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της σεβόμενη τις δεσμεύσεις της, με οδηγό την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη
Εγκαταστασείς Agrology
Εγκαταστάσεις Agrology
Αποθήκη Agrology
Αποθήκη Agrology

Όμιλος

Η AGROLOGY, μέλος της μεγάλης οικογένειας ενός ομίλου 10 εταιριών από το 1982, εδραιώνει τη δυναμική της παρουσία και ανάπτυξη στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Ο Όμιλος, στον οποίο ανήκει αποτελεί μια αναπτυσσόμενη δύναμη, με δραστηριότητα και παρουσία σε περισσότερες από 7 χώρες, στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας, της Αμερικής και της Αφρικής.

Συστατικό στοιχείο της επιτυχίας αποτελεί το γεγονός ότι οι εταιρείες του Ομίλου ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες και νέες μεθόδους στις λειτουργίες τους, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς.

Ράμπες εκφόρτωσης Agrology
Logistics

Logistics

Η κατασκευή της νέας αποθήκης Logistics ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2022, δίνοντας στην Agrology μία νέα δυναμική στα Logistics Services.

Η επιβλητική εγκατάσταση αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες κατασκευές και ίσως την υψηλότερη αποθήκη Logistics σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με ύψος 22m και έκταση 2.000τμ..

Διαθέτει χωρητικότητα 5.500 παλετοθέσεων και φιλοξενεί εμπορεύματα άλλων εταιρειών. Εξοπλισμένη με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και μηχανογράφηση υψηλών προδιαγραφών έχει ως στόχο την άριστη λειτουργία και την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Η κατασκευή αποτελεί πρότυπο για τον κατασκευαστικό κλάδο με πλωτό πάτωμα με εύρος επιπεδότητας μόλις 2mm και αντισεισμικά πιστοποιημένη κτιριακή κατασκευή και ράφια ύψους 10 επιπέδων.

Η αποθήκη προσφέρει τεχνολογικά προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα της εφοδιαστικής για να καλύψει τις ανάγκες σχετικά με την αποθήκευση και τη διανομή των συνεργατών. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με προηγμένη τεχνολογία και ειδικευμένο προσωπικό, το οποίο διασφαλίζει τον προσεκτικό και ακριβή χειρισμό των προϊόντων. Το εξειδικευμένο προσωπικό συνεργάζεται στενά για να αναπτύξει προσαρμοσμένες λύσεις που προσαρμόζονται ακριβώς στις εκάστοτε ανάγκες, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων στους πελάτες.